Καλώς ήρθατε στα  Στούντιο και Διαμερίσματα Νούφαρο !

 

Στον Καρφά της Χίου, μόλις 150 μέτρα από την κεντρική αμμώδη παραλία με την πεντακάθαρη θάλασσα βρίσκονται τα ‘’Νούφαρο’’ στούντιο και διαμερίσματα. Η μοναδική θέα στη θάλασσα που προσφέρει θα σας γοητεύσει!

 

Τα ‘’Νούφαρο’’ είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο με έξι στούντιο και δύο διαμερίσματα. Όλα τα στούντιο και διαμερίσματα διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, μια μικρή κουζίνα και μπαλκόνι με θέα το απέραντο γαλάζιο! Είναι επίσης όλα τα στούντιο και τα διαμερίσματα εξοπλισμένα με τηλεόραση και air condition.

 

Ο Καρφάς βρίσκεται 7 χιλιόμετρα από την πόλη και 3 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και είναι από τα πιο αξιόλογα θέρετρα στο ανατολικό τμήμα του νησιού. Η μεγάλη σε μήκος παραλία προσελκύει πολλούς τουρίστες και είναι ιδανική για διακοπές με παιδιά. Είναι μια οργανωμένη παραλία όπου μπορείτε να απολαύσετε τη θάλασσα και τον ήλιο ή να κάνετε διάφορα θαλάσσια σπορ. Στην περιοχή υπάρχουν ταβέρνες όπου μπορείτε νε γευτείτε τα ολόφρεσκα θαλασσινά ή ακόμη και παραδοσιακούς μεζέδες. Υπάρχουν επίσης και μίνι μάρκετ και καφετέριες όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή το βράδυ το ποτό σας.